Verksamhetens försäljning ligger tills vidare nere, inga ordrar kan tas emot.

Frågor & Svar


Hur hittar och handlar jag i webbutiken?


Svar: Till vänster på sidan, under 'PRODUKTER' hittar du våra produkter sorterade i kategorier. Genom att klicka på dom olika kategorierna får du till höger på sidan fram en presentation av produkterna som ingår under kategorin. Den aktuella kategorin visas i kursiv stil. Klicka på bilden eller knappen 'Detaljer' på en produkt för att få fram mer detaljerad information. Lägg en produkt i kundvagnen genom att klicka på knappen 'Köp' alternativt 'Beställ'.

När vill gå till kassan klickar du på kundvagnen högst upp till vänster på sidan under logotypen eller knappen 'Mot kassan'. Här kan du ändra antalet av varje produkt eller helt ta bort den genom att fylla i antalet '0' i rutan brevid produktnamnet. Du kan även välja betalsätt, fraktvillkor samt fylla i dina kunduppgifter. Kom ihåg att klicka på 'Ändra' för att se det uppdaterade priset.

När du är nöjd klickar du på knappen 'Skicka order' och dina varor reserveras och du får en orderbekräftelse med uppgifter om hur du betalar din order. En orderbekräftelse skickas även ut via e-mail.

Jag letar efter en specifik produkt men hittar ingen som erbjuder den eller anger pris.


Svar: Vi är alltid intresserade av att hitta nya mekaniska produkter att erbjuda våra kunder kontakta oss så försöker vi hitta den åt dig.

Hur lång är leveranstiden?


Svar: Om produkten finns i lager så skickar vi din order med Posten DPD Företagspaket 16.00 senast nästa vardag. Till företag körs paketet i dom flesta fall ut senast kl. 16.00 nästa dag, privatkunder hämtar vanligtvis paketet hos postens paketutlämning.

Får jag rabatt om jag köper mycket, kan jag begära offert?


Svar: På dom produkter som vi erbjuder mängdrabatt så räknas den automatisk ut i kundvagnen. Detta är en del i vår målsättning att göra det lätt och smidigt för kunden att köpa mekaniska produkter till ett bra pris. Du kan även se prisexempel på 10st och 100st enheter av produkten på sidan 'Sortiment'. Skulle det handla om en större order kan ni givetvis kontakta oss så återkommer vi med en offert.

Jag har en fråga om informationen runt en produkt.


Svar: Vi strävar efter att erbjuda våra kunder så mycket intressant och relevant information om våra produkter som möjligt men vi kan givetvis inte allt om alla produkter. Om du ser något som du funderar över, kontakta oss. Det är en målsättning för oss att samla kunskaper om våra produkter och förmedla detta till våra kunder.

Jag har en annan fråga...


Svar: kontakta oss. :)

Mekaniska Produkter & Tjänster Sverige